PODGORICA

Uspješna misija najvatrenijih navijača Crne Gore: Jedan dan je bio dovoljan, skupili smo novac za kombi bh. navijača

Hvala svima đe čuli i ne čuli. Sve vam cvjetalo! Mi sa tobom uvijek, ti bez nas nikad, navodi se u saopćenju

G. Š.

Misija ispunjena: Bh. navijači dobijaju novi kombi

Foto: Antena M


Navijačka grupa "Ultra Crna Gora" skupila je, za samo jedan dan, novac za kupovinu kombija bh. navijača! Nakon njihovog jučerašnjeg poziva, brojni građani, aktivisti, ali i političke partije pridružili su se misiji. 

- Poštovana i časna crnogorska javnosti, trebalo nam je tačno jedan dan da pokažemo kakav je legat vjekova čojstva iza nas. Pare su sakupljene, zahvaljujući uglavnom donaciji crnogorske porodice iz Berlina. Taj gest ne iznenađuje znajući kakvi su nasi iseljenici i kakvo srce kuca u njima. 

U danima kada smo po ko zna koji put pokazali zašto smo primjer kako ne moraš bit brojem velik da bi bio velik brojnima - u obavezi smo da se zahvalimo Crnogorkama, Crnogorcima, privrednicima, iseljenicima i svim crnogorskim Titanima koji su donirali koliko su imali, istog sekunda kako smo objavili početak akcije.

Ta Crna Gora je ona kojoj nijedan nesretni nacionalizam ne može ništa. Sve što pretekne van cijene kombija, biće upućeno u humanitarne svrhe. Hvala svima đe čuli i ne čuli. Sve vam cvjetalo! Mi sa tobom uvijek, ti bez nas nikad, navodi se u saopćenju, prenosi Antena M.

NA VRH

Podijeli članak na