HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Brozović nakon pobjede protiv Francuske objavio hit-fotografiju iz svlačionice, Lovren mu komentarisao: "Tito"

Hrvati su ovom pobjedom produbili krizu "Trikolora" u ovogodišnjoj Ligi nacija, jer aktuelni svjetski prvaci nakon četiri odigrane utakmice ne znaju za pobjedu i sa svega dva osvojena boda zauzimaju posljednje mjesto u grupi

E. Ć.

14.6.2022

Brozović: Veliko slavlje nakon pobjede protiv Francuske. Instagram

Selekcija Hrvatske jučer je u okviru 4. kola Lige nacije lige A grupe 1 kao gost savladala Francusku sa 1:0. Jedini pogodak na utakmici bio je djelo kapitena "Vatrenih" Luke Modrića s penala u 5. minuti. 

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka uslijedilo je veliko slavlje svih pristalica selekcije Hrvatske. Slavlje s terena se preselilo u svlačionicu iz koje je jedan od ključnih igrača Hrvatske Marcelo Brozović objavio hit-fotografiju. On je sjeo na pod, a u lijevoj ruci mu je bila kubanka. Pored igrača Intera je bilo i pivo.

U komentarima na Instagramu javio mu se Dejan Lovren koji mu je napisao "Tito".

Inače, Hrvati su ovom pobjedom produbili krizu "Trikolora" u ovogodišnjoj Ligi nacija, jer aktuelni svjetski prvaci nakon četiri odigrane utakmice ne znaju za pobjedu i sa svega dva osvojena boda zauzimaju posljednje mjesto u grupi. S druge strane Hrvatska je drugoplasirana sa sedam bodova, dva manje od Danske. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.