LIGA NACIJA

Modrić: Ovo je nehumano

Napokon! Hvala Bogu da smo došli do te prve pobjede protiv njih, rekao je Luka

Luka Modrić. Arhiva

G. Š.

14.6.2022

Kapitan nogometne reprezentacije Hrvatske Luka Modrić, nakon pobjede u Parizu (0:1), nije krio oduševljenje.

- Napokon! Hvala Bogu da smo došli do te prve pobjede protiv njih, rekao je Modrić i dodao: 

Sretni smo ne samo zbog pobjede

- Deseta je ovo bila, ako se ne varam. Sretni smo ne samo zbog pobjede, nego i zbog načina igre, pogotovo u prvom poluvremenu. Zaslužili smo ovu pobjedu kroz prikazano na terenu - istakao je Modrić, a onda je stiglo pitanje je li mu ovo najdraža pobjeda za reprezentaciju:

- Pa je, definitivno jedna od najdražih. Bili su nam crna mačka, nikako da ih dobijemo. Uvijek smo bili blizu, ali nikad nismo uspjeli. Napokon se to dogodilo na njihovom stadionu. Sigurno da je jedna od dražih pobjeda. Sretni smo, sad se ide na odmor i pripremu za sljedeću sezonu. Znači ovaj rezultat puno, ovaj posljednji, i u Danskoj, i u Splitu s Francuzima.

Dotaknuo se i vječnog pitanja oko termina utakmica i njihove važnosti...


Smeta mi samo termin i pretrpanost utakmica

- Svaka utakmica za reprezentaciju je bitna, nema veze je li prijateljska ili Liga nacija. Smeta mi samo termin i pretrpanost utakmica. Nije normalno da nam staviš četiri utakmice u 10 dana nakon ovakve sezone. Ovo je nehumano. Ali, kad se odjene ovaj dres moraš dati maksimum. Zaslužili smo 7 bodova, dali maksimum. Šteta zbog one prve utakmice, ali popravili smo u sljedeće tri.

- Svaka čast dečkima, odigrali su vrhunske tri utakmice. Samo im treba čestitati i neka nastave ovako. Pokazali su da su s pravom tu, da se mogu nositi s velikim igračima i da imaju veliku budućnost. Već su tu, sva trojica su odigrali fenomenalno, Juranović također. Novima treba skinuti kapu na tome kakav su karakter i osobnost pokazali.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.