NAPUŠTA ŠPANIJU

Nakon razlaza s Pikeom: Šakira seli u Majami gdje je čeka vila od 750 kvadrata

Posljednje četiri godine, Šakira je pokušavala da proda svoju spektakularnu vilu u Majamiju od 750 kvadratnih metara, ali bezuspješno.

Šakira odlazi na Floridu?. AGENCIJE

M. K.

14.6.2022

Šakira (Shakira) i Džerar Pike (Gerard Pique) rastali su se i postali glavna tema medija u Španiji i šire, a mnogo se piše o njihovom novcu, imovini i sličnom.

Posljednje četiri godine, Šakira je pokušavala da proda svoju spektakularnu vilu u Majamiju od 750 kvadratnih metara, ali bezuspješno.

Za to vreme, Kolumbijka je, razumljivo, bila vezana za Barcelonu, gde je živjela sa svojom porodicom.

Pike se već iselio iz kuće prije otprilike sedmicu dana, vraćajući se svom domu koji posjeduje u centru Barcelone. Sada je veliko pitanje da li će Šakira učiniti isto i vratiti se na svoje imanje u Majamiju?


"Raj" na zemlji čeka Šakiru. AGENCIJE

Njena spektakulrna vila u Americi ima sve, piše "Marca" ovih dana.

Ipak, ono što je problem, navodi se, jeste činjenica da su njena djeca već navikla na život u španskom gradu, te bi preseljenje u SAD sa sobom nosilo brojne izazove. Imanje u Majamiju se, inače, nalazi u Nort Bej Roud Drajvu, ima pogled na more, šest spavaćih soba i sedam kupatila.


Vila izgleda nevjerovatno. AGENCIJE

Što se tiče dodatnih sadržaja, tu su i terasa, bazen i palme, kao i susjedna luksuzna teretana koja je potpuno opremljena. Kuća se takođe može pohvaliti privatnim dokom u zalivu Biskejn.

I Mondo Deportivo piše kako sve glasine navode na to da bi Šakira mogla da se preseli u ovu vilu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.