OTKRIO RODRIGO

Zanimljiva scena nakon finala Lige prvaka: "Salah je prolazio, a Modrić mu je dobacio, umro sam od smijeha"

Imam ispričati jednu zanimljivu situaciju nakon finala. Igrači Liverpula su prolazili pored nas, a Salah je bio utučen, ispričao je Rodrigo

Modrić: Real osvojio još jednu titulu pobjedivši Liverpul. Twitter

E. Ć.

17.6.2022

Real Madrid je krajem maja 14. put u historiji postao prvak Evrope nakon što je u finalu Lige prvaka pobijedio Liverpul sa 1:0. 

"Kraljeve" su do nove titule vodili sjajni Tibo Kurtoa (Thibaut Courtois), koji je dobio nagradu za igrača utakmice i strijelac gola Vinisijus Žunior (Vinicius Junior), a odličan nastup imali su i Karim Benzema, Toni Kros (Kroos), Luka Modrić...

Upravo se za Modrića pojavila zanimljiva priča koju je ispričao njegov saigrač Rodrigo (Rodrygo). Kako praksa i nalaže, po medalju prvo ide gubitnička ekipa, a ona koja je slavila napravi špalir. U trenutku kada su prolazili igrači Liverpula Modrić je dobacio Mohamedu Salahu.

- Imam ispričati jednu zanimljivu situaciju nakon finala. Igrači Liverpula su prolazili pored nas, Salah je bio utučen, a Modrić je bio na čelu, pozdravio ga je i rekao mu: "Dobro, dobro, probaj opet sljedeći put". Umro sam od smijeha - rekao je Rodrigo u jednom podkastu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.