POTPUNI KRAH

Radu ovoga ljeta izgubio i titulu i djevojku

Karolina Stramare fotografirana u društvu Čelzijeve zvijezde Markosa Alosa

Karolina Stramare i Alanso ljetuju na Pirinejskom poluotoku. Društvene mreže

G. Š.

17.6.2022

Ionuc Radu (Ionut), rezervni golman Intera našeg Edina Džeke, nije se proslavio u samoj završnici sezone kada je u duelu protiv Bolonje napravio veliku grešku i tako svoju ekipu koštao bodova, što je ujedno značilo i skok gradskog rivala Milana na vodeću poziciju na tabeli, gdje je ostao do kraja sezone. Ipak, izgleda kako to nije jedina loša stvar koja se Raduu dogodila ove godine. Naime, italijanski mediji raspisali su se o njegovoj vezi s bivšom miss Italije, Karolinom Stramare (Carolina) koju inače zovu i italijanskom Megan Foks (Fox).

Ona je sada fotografirana u društvu Čelzijeve zvijezde Markosa Alosa (Marcos) koji je svoj odmor uoči početka nove sezone odlučio provesti s grupom prijatelja na Pirinejskom poluotoku. Karolinu smatraju jednom od najljepših žena u Italiji, a valja istaknuti kako je vrlo uspješna na društvenim mrežama.

Naprimjer, na Instagramu je prati više od 400 hiljada pratilaca. S druge strane, Radua prati samo loša sreća. Ovog ljeta će vjerojatno napustiti Inter, ali novog kluba nema na vidiku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.