DANAS PRIJEPODNE

Uništen Bugatti Kristijana Ronalda: Njegov vozač se sa luksuznom zvijeri od 2 miliona eura zakucao u ogradu na Majorci

Auto je vozio jedan od Ronaldovih zaposlenih, a onda je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u ulaz kuće

H. J. I.

Sa mjesta nesreće

Foto: Agencije


Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo (Christiano) je u Španiji na odmoru, a posljednja vijest koja stiže jeste da je njegov auto vrijedan oko 2 miliona eura uništen.

Naime, Ronaldo ne štedi novac kada su u pitanju najmoćniji skupocjeni automobili, a jedan od njih je i Bugatti koji košta oko 2.5 miliona eura i sa kojim je došao na odmor na Majorku. 

  • Kristijano Ronaldo

    Kristijano Ronaldo

    Foto: Instagram


Zvijezda Mančester junajteda je na Majorci oko nedjelju dana sa suprugom Georginom i djecom, a kako prenosi Periodico Mediterraneo, Bugatti Veyron je vozio jedan od Ronaldovih zaposlenih, a onda je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u ulaz kuće ovog ponedeljka u prijepodnevnim satima.

Oni prenose da je vozač prošao bez većih povreda i navode da je prednji dio automobila pretrpio veliku štetu. Mediji prenose da je istraga u toku.

Inače, Ronaldo je veliki ljubitelj automobila pa još uvijek nije poznato kako je reagovao na ovu vijest. Osim ovog automobila, Portugalac u svojoj garaži posjeduje vozila u vrijednosti od preko 20 miliona eura.

NA VRH

Podijeli članak na