POJAČAO BAVARCE

Salihamidžić opisao prvi susret s Maneom: Stajao je na vratima u šorcu i gulio je mango

Sa širokim osmijehom dočekao nas je sa "ćao". Svi smo ponosni i sretni što je takva svjetska zvijezda došla u Bajern, priča direktor Bavaraca

Mane će biti kvalitetno pojačanje za Bajern. AGENCIJE

M. K.

23.6.2022

Sportski direktor Bajerna, Hasan Salihamidžić, otkrio je za Bild kako je protekao prvi susret sa novim igračem Bajerna, napadačem Sadiom maneom.

Nekadašnji "Zmaj" je ispričao detalje prvog sastanka na kojem su još bili trener Julian Nagelsman (Nagelsmann) i tehnički direktor Marko Nepe (Marco Neppe).

- Sadio nas je dočekao u svom domu, stojeći na vratima u šorcu i ležerno je gulio mango. Sa širokim osmijehom dočekao nas je sa "ćao". Svi smo ponosni i sretni što je takva svjetska zvijezda došla u Bajern. Pogotovo zato što je od prve minute bio nestrpljiv da se pridruži Bajernu. To svima nama puno znači – meni, stručnom štabu, cijelom klubu. Divno je da imamo takvog igrača, kazao je Hasan.


U međuvremenu, Bajern užurbano radi na sklapanju tima za novu sezonu, a osim Manea, ekipu je pojačao dvojac iz Ajaksa, Rajan Gravenberh (Ryan Gravenberch) i Nuseir Mazraui (Noussair Mazraoui). 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.