MANČESTER JUNAJTED

Kristijano Ronaldo posvađao legende Premijer lige

Da sve bude zanimljvije, sada je to uradio saradnicima iz medijske kuće "Sky", Gerija Nevila i Džejmija Karagera

G. Š.

Kristijano Ronaldo

Foto: Arhiva


U stanju je Kristijano Ronaldo da izazove oprečne reakcije javnosti, a da se u njoj i ne pojavi. Zahtjev za transfer iz Mančester junajteda podijelio je ostrvske ljubitelje fudbala, među njima i analitičare, čak doveo i do prepirke dvojice legendarnih defanzivaca.

Otići ili ostati

Da sve bude zanimljvije, sada je to uradio saradnicima iz medijske kuće "Sky", Gerija Nevila i Džejmija Karagera. Na vijest o mogućem odlasku Portugalca sa Old Traforda najprije je reagovao bivši član Liverpula, skoro se naslađujući takvim epilogom.

- Ronaldo je uradio tačno ono što sam i mislio. Davao je golove, ali je svoj tim učinio gorim nego što je bio. Čim je zatražio transfer ubio je ideju da je prošlog ljeta odbio prelazak u Mančester siti zbog ljubavi prema Junajtedu, istakao je Karager u objavi na društvenim mrežama.

Odmah mu je uzvratio nekadašnji kolega iz reprezentacije Engleske, ali i veliki rival iz premijerligaških dana, Geri Nevil.

- Shvatam da ste puni sebe, ali Kristijano je u stanju da odbije Siti zbog Junajteda, jer mu se taj klub više sviđa. I ako želi da ode ovog ljeta, valja podsjetiti da je odlazio i ranije, ali je i dalje volio Mančester junajted. Uživaj u svom kratkom periodu uspjeha, dodao je Nevil, aludirajući posljednojm rečenicom na dva pehara koje su Crveni osvojili ove sezone, FA kup i Liga kup.

Karager se ponovo uključio podsjetivši Nevila da je povratak Ronalda iz Juventusa doživeo euforično.

Liga prvaka

- Siti ga nije želio. A ti si govorio neprestano kao da je Elivs stigao u Mančester. E, sad je Elvis napustio zgradu, završio je Džejmi.

Djeluje da je i Kristijano Ronaldo završio na Teatru snova. Kao razloge što želi da napusti Mančetser junajted, upravo "Sky" navodi – osim izostanka iz Lige šampiona, tromost uprave u prijelaznom roku, jer dosad nije angažovala nijedno pojačanje, a čak 13 igrača je već napustilo klub. Odugovlačenje oko dovođenja Frenkija de Jonga iz Barcelone i zabrinutosti kako će izgledati renoviran tim, da li će imati dovoljno kapaciteta da se sa novim trenerom, Erikom ten Hagom, bori za plasman u Ligi šampiona.

Više o temi Cristiano Ronaldo

NA VRH

Podijeli članak na