PRIJELAZNI ROK

Ćavi od čelnika Barcelone zatražio povratak Mesija

Ćavi je u odličnim odnosima s argentinskom zvijezdom i uvjeren je da mu Mesijev povratak može puno pomoći i klubu donijeti financijsku i sportsku injekciju, piše katalonski "Sport"

Lionel Mesi. Arhiva

G. Š.

25.7.2022

Trener Barcelonin Ćavi (Xavi Hernandez) pokušava vratiti Katalonce na sami vrh evropskog nogometa. Nakon što je svlačionicu pojačao s nekoliko sjajnih igrača od kojih je najzvučniji svakako Robert Levandovski (Lewandowski), Ćavi je od uprave kluba zatražio da mu vrate Lionela Mesija (Messi).


Financijska i sportska injekcija

Ćavi je svjestan da će ovog ljeta teško dobiti jednog od najdražih saigrača, ali nada se kako bi se Mesi mogao vratiti u julu iduće godine kada postaje slobodan igrač.

- Ćavi je u odličnim odnosima s argentinskom zvijezdom i uvjeren je da mu Mesijev povratak može puno pomoći i klubu donijeti financijsku i sportsku injekciju, piše katalonski "Sport" koji ističe kako je i Mesiju i Barsi cilj da Argentinac završi karijeru u klubu u kojem je i počeo:

- Iako će iduće godine Mesi navršiti 36 godina, Ćavi je uvjeren da bi njegov povratak ponovno pokrenuo klub i da Leo može ponuditi još jako puno na terenu i biti vođa nove Barcelone.


Odluka nakon Mundijala 2022.

Ćavi je upravi poručio kako želi Mesija, a oni su se odmah bacili na posao. Problem je što i PSG ima planove s Mesijem i nudi mu novi bogati ugovor. 

Sve će biti jasnije nakon Svjetskog prvenstva u Kataru jer je Argentinac istaknuo kako prije kraja Mundijala neće ni pregovarati o novim izazovima u karijeri.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.