HRVATSKI DEFANZIVAC

Vidi ukraden nakit vrijedan 4,5 miliona kuna: Sve ukazuje da je bio žrtva profesionalaca

Provala se dogodila u posljednjih nekoliko dana, dok porodica Vida nije bila kod kuće

Vida: Ukrali dragocjenosti u iznosu od više od milion KM. Jurica Galoic / PIXELL

A. Č. / Jutarnji list

28.7.2022

Hrvatski defanzivac Domagoj Vida i njegova supruga Ivana našli su se na meti pljačkaša koji su iz njihove kuće ukrali dragocjenosti u iznosu od preko milion KM, a iskusni nogometaš je zbog toga morao odgoditi potpis za grčki AEK, piše Jutarnji list.

Nepoznati pljačkaš ili više njih provalio je u kuću bračnoga para Vida, hrvatskog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide te njegove supruge Ivane u zagrebačkim Šestinama. Kako neslužbeno doznajemo, pljačkaš je iz kuće odnio nakit i druge dragocjenosti navodno ukupno vrijedne više od 4,5 milijuna kuna.

Provala se dogodila u posljednjih nekoliko dana, dok porodica Vida nije bila kod kuće, a otkrivena je danas u jutarnjim satima, te je pozvana policija.

To je njihova privatna stvar

Na upit Jutarnjega lista iz zagrebačke policije su potvrdili kako je na području pod nadležnošću policijske postaje Centar, zaprimljena dojava o provali, ne želeći iznositi ikakve podatke o identitetu žrtve.

- PU zagrebačka zaprimila je prijavu provale na području Centra. Prema do sada prikupljenim saznanjima nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 28-godišnjakinje te otuđio nakit, a provala je izvršena u razdoblju od 24. do 27. jula. Materijalna šteta je neutvrđena, a cijeni se većom. Na mjestu događaja proveden je uviđaj, a kriminalističko istraživanje je u toku - rekli su iz policije.

Hrvatski medij nezvanično saznaje da se na meti provalnika našla se upravo obitelj Vida. Naime, provalu i dolazak policije potvrdili su im komšije.

- Bila je provala, ali ne mogu vam ništa ja govoriti o tome. To je njihova privatna stvar, pitajte njih - rekao im je jedan od komšija.

Drugi su rekli kako su čuli policiju kako dolazi ujutro.

- Oko 10 sati ujutro došla je tu policija iz smjera grada - rekli su nam.

Jutarnji list je inače u više navrata pokušao kontaktirati supružnike Vida i preko mobitela i preko društvenih mreža, no do objave ovog teksta u tome nisu uspjeli. Štoviše, prema riječima susjeda, na mjestu događaja su se s poznatim nogometašem mimoišli za par minuta.

- Tu je sad prošao prije vas džipom, prije par minuta. Otišao je iz kuće prema gradu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.