BOLONJA U CENTRU PAŽNJE

Siniša Mihajlović se vraća na svoje mjesto kraj aut linije

Na rasporedu su interesantne utakmice u Italiji i Portugalu, a odsteri su spremili iznenađenja za dva meča

Siniša Mihajlović. Arhiva

Piše: G. Š.

8.8.2022

Rasplamsala se fudbalska Evropa, još malo nedostaje da krenu svi šampionati. Raznovrstan program ovog ponedjeljka je stavio bukmejkere Mozzarta na slatku muku. 

Igrački kadar

U pitanju su po jedan duel iz Kupa Italije i Primeire, u oba takmičenja se igraju susreti 1. kola. U svakom momentu će u Mozzartu da bude najveća kvota na svijetu na kečeve na Bolonju i Žil Visente.

Zvanično kreće sezona za Bolonju, utakmicom 1. kola Kupa Italije protiv drugoligaša Kozence. Za sada tim djeluje malo slabije nego prošle sezone, pošto su tokom ljeta ekipu napustili standardni stoper Aron Hiki i lijevi bek Artur Tjat, kao i važan šaraf iz veznog reda Matijas Svanberg, novi član Volfsburga. Samo je za njega stigla kakva-takva zamjena, Mihel Ebišer iz Jang Bojsa. Krpilo se i na beku, Andrea Kambijaso je došao na pozajmicu iz Juventusa. 

Arnautović ide u Junajted

Iako sve to možda ne bude dovoljno za mirnu sezonu u Seriji A, pogotovo ako Marko Arnautović ode u Mančester juanjted, u duelu sa Kozencom ne bi trebalo da bude problema. Dobra vijest je i ta što će Siniša Mihajlović, koji se bori sa leukemijom, da bude kraj aut linije. To je razlog više da se igrači Bolonje ne obrukaju danas.

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 1.50. Pogledajte sve ostale kvote na Mozzart Bet siteu i odigrajte online.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.