REPREZENTATIVAC SRBIJE

Tadić se sukobio sa pljačkašima ispred kuće u Amsterdamu

Tadić je prvo pokušao da pobjegne, a onda je uslijedio sukob. Navodno je fudbaler Ajaksa uspio otvoriti kacigu jednom od razbojnika i tom prilikom ga ošamariti

E. Ć. / De Telegraaf
  • Tadić: Zadobio manju povredu ruke

    Tadić: Zadobio manju povredu ruke

    Foto: Twitter


Reprezentativac Srbije i fudbaler Ajaksa Dušan Tadić bio je meta pljačkaša u Amsterdamu prije dvije sedmice, javlja nizozemski "De Telegraaf".

Tadića su pokušala opljačkati dva razbojnika koja su ga sačekala u Van Egenštrat ulici, ispred njegovog doma u Amsterdamu. Iako se incident dogodio između 27. i 28. jula, nizozemski mediji su tek danas objavili ovu informaciju,

Tadić je prvo pokušao da pobjegne, a onda je uslijedio sukob. Navodno je fudbaler Ajaksa uspio otvoriti kacigu jednom od razbojnika i tom prilikom ga ošamariti. 

Kako piše "De Telegraaf", Tadić je zadobio manju povredu ruke i pocijepao je svoju odjeću. Nakon sukoba je otišao do restorana u blizini, dok su razbojnici pobjegli na skuteru.

Inače, već ranije je Tadić doživio neprijatnost, kada su mu dva čovjeka sa šljemovima kucala na vrata kuće pretvarajući se da su dostavljači pice. 

Tada on nije bio u kući, no srećom njegova supruga je postala sumnjičava i nije otvorila vrata.

NA VRH

Podijeli članak na