SERIJA A

Milanezi i Krunić spremni za 1. kolo: Udineze prvi korak ka odbrani titule

Skoro sve prijateljske sparinge Milan je riješio u svoju korist, pa Milanezi horni dočekuju premijeru

Rade Krunić. Arhiva

Piše: G. Š.

13.8.2022

Konačno zvanične mečeve igraju i svi najbolji klubovi Evrope. Na meniju su najzad Lige petice, a bukmejkeri Mozzarta su za danas ponudili tri promo kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. U pitanju su jedinica na Milan našeg Radeta Krunića protiv Udinezea na San Siru, u 1. kolu Serije A (ovaj meč, kao i sve duele najjačeg italijanskog fudbala, možete da gledate u direktnom prijenosu na sajtu mozzartbet.com, besplatno uz registraciju), kao i jedinice na Hofenhajm u sudaru sa Bohumom, odnosno na Aston Vilu protiv Evertona.

Milan - Udineze

Milan je u prethodnoj kampanji igrao veoma dobro i osvojio je dugo očekivanu titulu prvaka Italije. Posebno je bio jak u posljednjih pet kola, kada je redao pobjede koje su mu omogućile da zaobiđe Inter. Pored toga, Rosoneri su primili samo 12 golova u 19 domaćih utakmica. 

Skoro sve prijateljske sparinge Milan je riješio u svoju korist, pa Milanezi horni dočekuju premijeru sa Udinezeom. Gosti sa sjevera su lani sakupili 47 bodova i zauzeli mjesto u sredini tabele. Inače, uspjeli su da pobijede samo u pet od 19 gostovanja.

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 1.53. Pogledajte sve ostale kvote na Mozzart Bet siteu i odigrajte online.

Hofenhajm - Bohum

Hofenhajm je na startu Bundeslige poražen u Menhengladbahu od domaće Borusije sa 3:1. Hof je čak poveo, ali je u ranoj fazi ostao sa igračem manje i "Ždrepci" su iskoristili brojčanu prednost. Prethodno je Hofenhajm u Kupu pobijedio Redinghauzen (2:0) poslije produžetaka. 

Bohum je u prvom kolu izgubio na svom terenu od Majnca sa 1:2. Ništa lošije nisu izgledali gosti u igri, ali je bilo velikih problema sa preciznošću i realizacijom šansi. Bohum je meč u Kupu Nemačke završio u svoju korist pobijedivši Viktoriju iz Berlina sa 3:0.

Aston Vila - Everton

Aston Vila je ozbiljno napredovala posljednjih godina i sada je spremna da se uključi u bitku za plasman u evropsko takmičenje. U prethodnoj sezoni Premijer lige "Lavovi" su zabilježili 13 pobjeda i šest neriješenih mečeva, i sa 45 bodova je završila na 14. poziciji. 

U posljednja dva kontrolna meča izabranici Stivena Džerarda su remizirali sa Mančester junajtedom (2:2) i pobijedili Ren (2:1), poslije čega su porazom od Bornmuta (0:2) otvorili novi šampionat. 

Prošlo prvenstvo se pokazalo teškim za Karamele, koje su ne bez poteškoća uspjele da ostanu u elitnom šampionatu. U protekla dva pripremna meča Everton je pobijedio Blekpul (4:2) i Dinamo Kijev (3:0). Prva utakmica novog turnira Premijer lige donela je "Karamelama" poraz od Čelzija (0:1).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.