SERIJA A

Fiorentina apsolutni favorit kladionica protiv Kremonezea

Bukmejkeri Mozzarta su to iskoristili i spremili tri promo kvote za utakmice iz Italije, Engleske i Belgije

Fiorentina je prošle sezone zauzela sedmu poziciju na tabeli Serije A. Agencije

Piše: G. Š.

14.8.2022

Nedjelja je dan za nove izazove. Najkvalitetniji fudbal na "Starom kontinentu" se lagano i sigurno vratio na male ekrane, a program je sve sadržajniji i kvalitetniji. Bukmejkeri Mozzarta su to iskoristili i spremili tri promo kvote za utakmice iz Italije, Engleske i Belgije. Najjači koeficijenti spremni su na kec na Fiorentinu u sudaru sa novajlijom Kremonezeom, potom na slavlje Vest Hema na gostovanju Notingem Forestu, kao i na dvojku na Klub Briž protiv Levena. 

Fiorentina - Kremoneze

Okršaj na Artemio Frankiju, kao i sve mečeve šampionata Italije, možete da gledate u direktnom prijenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

Fiorentina je prošle sezone zauzela sedmu poziciju na tabeli Serije A i sakupila 62 boda. Ova pozicija omogućila je timu da se kvalifikuje za Ligu konferencije. U 38 mečeva Ljubičasti su ostvarili 19 pobjeda i pet remija, a u kontrolnim utakmicama Fiorentina je u šest duela zabilježila tri pobjede. Kremoneze je, prema rezultatima prošle sezone u Seriji B, zauzeo drugu poziciju i dobio direktnu kartu za elitnu diviziju.

U 38 mečeva sakupio je 69 poena - 20 pobjeda uz devet ikseva, a ovu sezonu klub je počeo pobjedom u Kupu Italije, gdje je pobijedio Ternanu sa 3:2.

Kladionica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 1.50. Pogledajte sve ostale kvote na Mozzart Bet siteu i odigrajte online.

Notingem Forest - Vest Hem

Posljednja sezona bila je uspješna za Notingem Forest, koji se prvi put od 1999. vratio u Premijer ligu. U Čempionšipu je ostvario 23 pobjede i 11 neriješenih ishoda, i poslije plej-ofa se dokopao promocije. 

Prvo kolo je za Forest bilo neuspješno, pošto se desio poraz od Njukasla (0:2). Prošle sezone Vest Hem je ozbiljno napredovao. Zahvaljujući sponzorima tim iz Londona je pojačao mnoge pozicije, igrao je snažno u Ligi Evrope, gdje je dogurao do polufinala. U 38. kola Premijer lige "Čekićari" su zabilježili 16 pobjeda i osam remija, i zauzeli sedmo mjesto. Početak novog šampionata donio je poraz od Mančester sitija (0:2).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.