PARIŠKA NETRPELJIVOST

Mbape od čelnika kluba zatražio da prodaju Nejmara

Mbape je s ostankom u PSG-u osim novca dobio i velike ovlasti koje uveliko nadilaze razinu svlačionicu

Mbape i Nejmar. Arhiva

G. Š.

15.8.2022

Netrpeljivost na relaciji Kilijan Mbape (Kylian Mbappe) - Nejmar (Neymar) problem je koji će u PSG-u morati brzo riješiti ako ne žele da još jedna sezona bude obilježena cirkusom u svlačionici, pišu francuski mediji. Zbog toga ne čudi vijest koju je u eter lansirao "French Football News" prema kojoj je Mbape zatražio od čelnika kluba da prodaju Nejmara.


"Bomba" u svlačionici

Mbape je s ostankom u PSG-u osim novca dobio i velike ovlasti koje uveliko nadilaze razinu svlačionicu. PSG je zadržao najpotentnijeg igrača, ali ima i "bombu" u svlačionici", jer Nejmar je sigurno igrač koji se u tom "ratu" neće povući. Brazilac je - da za Mbapea stvar bude gora, fantastično otvorio sezonu, a također veliki je prijatelj Lea Mesija (Lionel Messija), kojem klub nudi ugovor na još godinu. I koji također igra odlično.

Situacija je jako složena i neće je biti lako riješiti. Mogu li Nejmar i Mesi zajedno sjesti s Mbapeom te riješiti problem teško je prognozirati. U vrijeme dok je Brazilac igrački stasavao u Barceloni nije bilo upitno da Mesi ima sve ovlasti. Međutim, Mbape je mlađi od Nejmara koji ima narav kakvu ima i to je sada veliki problem. 


Bijes navijača

S druge strane Mbape je sramotnim potezom na posljednjoj utakmici - kada nije želio istrčati kontru ljut što je lopta otišla na drugu stranu, navukao na sebe bijes mnogih navijača PSG-a. A Parižani su tako sjajno otvorili  sezonu...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.