NEOČEKIVANA ODLUKA

Dejan Stanković napustio Crvenu zvezdu

Vijest je objavljena odmah nakon žrijeba za grupnu fazu Evropske lige

Dejan Stanković. AGENCIJE

A. V.

26.8.2022

Fudbalski klub Crvena Zvezda objavio je u petak da je trener Dejan Stanković podnio neopozivu ostavku.

Vijest je objavljena odmah nakon žrijeba za grupnu fazu Evropske lige, gdje će Zvezda igrati nakon ispadanja od Makabija u plej-ofu Lige prvaka.

- Crvena zvezda je moja ogromna ljubav, neopisiva emocija. Sada poslije trećeg pokušaja da je uvedem u Ligu prvaka osjećam se potpuno prazno, jer najvećoj ljubavi nisam uspio da pružim ono što sam najviše želio. Ne mogu dalje. Dao sam sve od sebe. Sada treba neko drugi da pokuša. Meni su ove tri godine najljepši dio fudbalskog života. Nešto što me je dodatno izgradilo, učinilo boljim i kvalitetnijim. Hvala igračima, upravi i navijačima koji su zaslužni za to. Uvijek sam osećao njihovu podršku - rekao je Stanković u poruci i dodao:

- Baš zato sam odluku da odem donio kao znak zahvalnosti i želje da Zvezdi uvijek bude najbolje. Hvala svima na divnom vremenu provedenom na Marakani. Vjerujem da su godine uspjeha tek pred klubom, a ja ostajem uvijek tu za moju Zvezdu, uvijek svim srcem, jer Zvezda je život, a ostalo su sitnice.

Stanković je prošle sezone osvojio duplu krunu s klubom, a dvije godine zaredom vodio je "crveno-bele" u Evropskoj ligi, gdje su oba puta stizali do grupne faze.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.