TVRDI DA UNOSI RAZDOR

Mauro: Ronaldo je tukao svog saigrača u Juventusu

Nemojte ga porediti s Maradonom, jer tog čovjeka su svi voljeli, bio je popularan kod saigrača, dok je Ronaldo rasturao svlačionicu Juventusa, kazao je

Ronaldo se optužuje za nasilničko ponašanje. TWITTER

S. S.

31.8.2022

Nekadašnji fudbaler Juventusa Masimo Mauro otkrio je skandalozne detalje iz svlačionice ovog kluba dok je u njemu igrao Kristijano Ronaldo.

Mauro je otkrio kako niko nije volio Ronalda, da je Portugalac bio nasilan prema kolegama, a jednog je čak i udarao.

"Nemojte ga porediti s Maradonom"

Gostujući u jednom programu Mauro je zamolio ostale u studiju da ne porede Ronalda s Maradonom, jer to nikako nije zaslužio. Otkrio je poprilično zanimljive detalje.

- Nemojte ga porediti s Maradonom. Tog čovjeka su svi voljeli, bio je popularan kod saigrača, dok je Ronaldo rasturao svlačionicu Juventusa. Jednom je čak i udario kolegu u svlačionici. Federiko Kjeza bi trebao da skupi hrabrost i to da kaže. Zbog toga ga Pirlo nije koristio u posljednjem meču na klupi Juventusa - istakao je Mauro.

Pravi razdor

Kristijano Ronaldo je tokom tri sezone u Torinu odigrao ukupno 134 utakmice i postigao je 101 pogodak za Juventus. S Bjankonerima je osvojio dvije titule prvaka Italije, ali ostao je bez trofeja u Ligi prvaka zbog kojeg je i doveden iz Real Madrida za 100 miliona eura.

Prelazak u Mančester junajted nije se pokazao kao pogodak, a spekuliše se da Ronaldo pravi razdor i u svlačionici kluba sa Old Traforda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.