HNL

Dinamo na Oršićev pogon do teške pobjede

Ademi je poslao dugu loptu na drugu stativu, a tamo se Oršić najbolje snašao i zavukao je ispod Banića za pobjedu Dinama

Dinamo u sudijskoj nadoknadi do pobjede. IGOR SOBAN / PIXSELL

S. S.

11.9.2022

Dinamo je u 9. kolu HNL-a pobijedio Goricu u gostima 1:0. Jedini gol na utakmici je u drugoj minuti sudijske nadoknade zabio Mislav Oršić i tako nastavio svoj i Dinamov sjajan niz. 

Dinamo se ovom pobjedom učvrstio na prvom mjestu dok je Gorica s porazom ostala na predzadnjem. Dinamo je u prvom poluvremenu igrao jako loše, pravili su dosta grešaka, ali ni Gorica nije briljirala.

Čačićev Dinamo u prvom poluvremenu nije imao niti jedan šut u okvir gola, zbog čega na poluvremenu ulaze Oršić, Ademi i Petković.

 Prvi udarac na gol Gorice Dinamo je uputio u 69. minuti i umalo poveo. Nakon duge akcije Dinama lopta se odbila Oršiću koji šuta iz prve iskosa s 15-ak metara, ali Banić je koncentrisan i brani njegov udarac. 

I kad se već činilo da će Gorica izvući remi,  Ademi je poslao dugu loptu na drugu stativu, a tamo se Oršić najbolje snašao i zavukao je ispod Banića za pobjedu Dinama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.