SPORTSKI DIREKTOR BAJERNA

Salihamidžić: Više bih volio da još koji put odigramo neriješeno, nego da imamo nezadovoljne igrače

Nadamo se da ćemo imati atraktivnu utakmicu. Ovo su igre za koje radite svaki dan, istakao je popularni Braco

Salihamidžić: Bitna atmosfera u klubu. AP

E. Ć.

12.9.2022

Sportski direktor Bajern Minhena i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Hasan Salihamidžić komentarisao je stanje u njemačkom velikanu koji je u domaćem prvenstvu uvezao tri remija.

Bavarci su u minulom 6. kolu odigrali neriješeno na svojoj Alijanc Areni sa Štutgartom (2:2). Bajern je vodio sve do 92. minute, a onda je Serhu Girasi (Serhou Guirassy) matirao Manuela Nojera (Neuer).

Neki igrači su navodno nezadovoljni trenerom, a navijači razlog za loš rezultat vide u velikom broju izmjena koje je Nagelsman napravio. Salihamidžić je uz jasnog stava.

- Rekao sam mu da bih više volio da još koji put odigramo neriješeno, nego da imamo previše nezadovoljnih igrača u timu - izjavio je Salihamidžić.

Nagelsman je napravio veliki broj izmjena, jer Bajern već sutra igra novu utakmicu, ovog puta u okviru Lige prvaka kada na Alijanc arenu stiže Barcelona. 

Utakmica protiv Barcelone? Jedva čekam. Nadamo se da ćemo imati atraktivnu utakmicu. Ovo su igre za koje radite svaki dan - rekao je popularni Braco.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.