UKOLIKO BUDE ŽELIO IGRATI

Iz Milana se oglasili: Da li će pustiti Krunića na utakmicu sa Rusijom?

Pojedini bh. reprezentativci, poput Edina Džeke, Miralema Pjanića, Ibrahima Šehića, Anela Ahmedhodžića..., su se već izjasnili da su protiv odigravanja tog susreta

E. Ć.

20.9.2022

Krunić: Zbog povrede propušta Crnu Goru i Rumuniju. NSBiH

Još uvijek nije poznato da li će doći do prijateljske utakmice Rusije i Bosne i Hercegovine, koja je planirana za 19. novembar u St. Peterburgu.

Pojedini bh. reprezentativci, poput Edina Džeke, Miralema Pjanića, Ibrahima Šehića, Anela Ahmedhodžića..., su se već izjasnili da su protiv odigravanja tog susreta dok traje ruska agresija na Ukrajinu. No, ima onih fudbalera koji se nisu oglašavali po pitanju sporne utakmice. 

Ruski portal "Sport Express" zanimao je status Radeta Krunića, odnosno da li bi ga Milan pustio na utakmicu ukoliko reprezentativac BiH pristane igrati protiv Rusije.

- Hoće li Milan pustiti Krunića u reprezentaciju za utakmicu protiv Rusije, ako se odigra? Ovo pitanje je van naše nadležnosti i odluka nije na nama. Ali, imamo odlične odnose sa Krunićem i sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine - naveli su u odgovoru iz press službe Milana za Sport Express.

Što se Krunića tiče, on neće biti na raspolaganju selektoru Ivajlu Petevu (Ivaylo) za predstojeće utakmice protiv Crne Gore i Rumunije zbog povrede.




Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.