LIGA NACIJA

Radunović: Vjerujemo u sebe i dobar rezultat u Zenici

Veoma bitan momenat za sve nas, za reprezentaciju, za Crnu Goru, ali ne bi trebalo da pravimo preveliki pritisak, rekao je lijevi bočni igrač "Sokola"

Radunović (lijevo): Potrebno je da se fokusiramo, da damo maksimum kao što smo uradili na prethodna četiri meča. Agencije

G. Š.

22.9.2022

Fudbalska reprezentacija Crne Gore danas će doputovati u Zenicu, gdje će u sutra (20.45 sati) igrati našom reprezentacijom pretposljednji meč grupe 3B Lige nacija. 


Atmosfera je odlična

- Veoma bitan momenat za sve nas, za reprezentaciju, za Crnu Goru, ali ne bi trebalo da pravimo preveliki pritisak, rekao je lijevi bočni igrač "Sokola" Risto Radunović za "Vijesti.me" i dodao:

- Potrebno je da se fokusiramo, da damo maksimum kao što smo uradili na prethodna četiri meča i učinimo sve da napravimo korak naprijed.

Naš reprezentacija bi pobjedom ugasila nade Crnogoraca za osvajanje prvog mjesta u grupi, dok ostala dva moguća rezultata označila da će ishod mini-turnira grupe 3 biti odlučen u posljednjem kolu.

- Atmosfera je odlična, raspoloženje pravo, vjerujemo u sebe i dobar rezultat, ističe bek rumunskog FCSB.


Bit će teško

Očekuje se tvrda, takmičarska utakmica, kakva je bila i u junu u Podgorici (1:1).

- Bit će teško, ali mislim da smo spremni za sve. Oni su odigrali dobro u prvom meču, pokazala da je kvalitetan tim, sa odličnim igračima. Čeka nas jak rival, zaključio je Radunović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.