SKANDAL

Pogledajte uličnu tučnjavu jedne od najljepših menadžerica i njenog muže

Tačan razlog fizičkog sukoba nije poznat, kao ni što je tačno menadžerica pokazala bivšem mužu

Anamaria Prodan. Arhiva

Er. B.

27.9.2022

Jedna od najljepših fudbalskih menadžerica, 49-godišnja Anamaria Prodan,našla se u središtu skandala nakon što se fizički sukobila s bivšim mužem i trenerom Laurentium Reghecampfom. Nekadašnji bračni par se potukao na sred ulice, a sve je snimljeno mobitelom koji vjerojatno pripada Anamarijinom vozaču, prenose SN.


Zaradila više od 170 miliona eura

Na snimci se vidi kako menadžerica pokazuje nešto svom bivšem mužu, koji je danas na klupi Neftčija iz Bakua, a nakon nekog vremena on je, očito izneriviran onime što je vidio, počeo udarati na sred ulice. Tačan razlog fizičkog sukoba nije poznat, kao ni što je tačno menadžerica pokazala bivšem mužu.

Prodan se za Reghecampfa udala 2008. godine, a već više od godinu ne žive zajedno, iako službeno nisu razvedeni. Anamariji je ovo drugi muž, a prije spomenutog trenera je bila devet godina u braku s rumunskim košarkašem Tiberiuom Dumitrescuom s kojim ima dvije kćeri 23-godišnju Rebeccu i 22-godišnju Sarah.

Prodan je radeći kao fudbalski menadžer, a ujedno i model koji se slikao i za Playboy, zaradila više od 170 miliona eura.

Nedavno dobila spor s Manom

- Ne vidim ništa loše u fotografiranju u magazinima za odrasle. Dopustila bih i svojoj kćeri da to radi ako želi, rekla je nekadašnja menadžerica slavnog Adriana Mutua.

Anamaria je i dalje aktivna, a nedavno je dobila i spor s rumunjskim fudbalerom Dennisom Manom koji nastupa za Parmu. Sud je naložio veznjaku da joj isplati 350.000 eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.