REPREZENTATIVAC BIH

Hadžikadunić: Ne želim igrati protiv Rusije

Nemam nikakav kontakt sa bivšim saigračima i ne interesuje me da vam pravo kažem. Fokusiran sam samo na Malmo i reprezentaciju BiH, poručio je Hadžikadunić

E. Ć.

3.10.2022

Hadžikadunić: Ne želi se vraćati ni u svoj Rostov. NSBiH

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Dennis Hadžikadunić, koji je član ruskog Rostova na posudbi u Malmeu, rekao je da ne želi igrati utakmicu protiv Rusije ukoliko dođe do nje.

Hadžikadunić je pod ugovorom sa ruskim timom, ali je odlučan u tome da ne igra meč protiv "Zbornaje". expressen.se

To je utakmica u kojoj ne želim sudjelovati. Situacija nije dobra zbog rata i takvih stvari. Da je rat u Švedskoj, ne bih želio biti ni ovdje, to je prirodna stvar. Ne želim se vraćati tamo. Nismo još dobili nikakve informacije o odigravanju utakmice. To je između dva Saveza, igrači ne znaju ništa, možda zvuči čudno, ali tako je - rekao je Hadžikadunić za "Expressen.se".

Hadžikadunić je dodao da će razgovarati sa čelnicima NSBiH i sa selektorom Petevom. Dodao je i da se u Rusiju neće vratiti kako bi igrao za Rostov nakon što mu istekne posudba u Malmeu.

- Kako sada stvari stoje, definitivno se ne želim tamo vraćati. To mi moj instinkt govori. Ne želim se vratiti u Rusiju zbog rata. Nemam nikakav kontakt sa bivšim saigračima i ne interesuje me da vam pravo kažem. Fokusiran sam samo na Malmo i reprezentaciju BiH - poručio je Hadžikadunić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.