SERIJA A

Sampdorija predstavila novog šefa stručnog štaba

Kao što je objavljeno u "Republici", Stankoviću će na ime plate do kraja ove sezone pristići 700.000 eura

Dejan Stanković. Društvene mreže

Piše: G. Š.

6.10.2022

Sampdorija ima novog šefa stučnog štaba. Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković zvanično je predstavljen u Đenovi, gdje je potpisao ugovor do 30. juna 2023. godine, sa opcijom produžetka saradnje na još godinu.

Stanković je na zvaničnom sajtu Sampdorije promovisan pod naslovom: "Benvenuto, mister" ili "Dobro došao, treneru", uz poruke podrške od strane predsjednika Marka Lane, Upravnog odbora, kao i svih članova kluba.

Težak posao očekuje doskorašnjeg stratega Crvene zvezde na stadionu Luiđi Feraris. Sampdorija se nalazi u vrlo teškom momentu, vezala je četiri poraza i trenutno drži fenjer u Seriji A sa samo dva osvojena boda u prvih osam kola. Pored toga Stankovića očekuje težak raspored, pošto će poslije zvaničnog debija protiv Bolonje dočekati Romu.

Kao što je objavljeno u "Republici", Stankoviću će na ime plate do kraja ove sezone pristići 700.000 eura. U slučaju da Sampdoriju zadrži u elitnom rangu italijanskog fudbala čeka ga izuzetno bogata nagrada u visini od 1.100.000 evropskih novčanica! Kako se navodi, ako taj uslov ispuni, Stankovićeva plata za takmičarsku 2023/24 bit će uvećana, ali nije obelodanjeno za koliko.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.