FUDBALSKA GROZNICA

Veliko interesovanje za derbi Željezničar - Zrinjski: Navijači prenose euforiju na tribine

U subotu nas očekuje utakmica koja mora da bude prekretnica za sve tribine našeg stadion, istakli su The Maniacs"

Prodaja ulaznica za utakmicu Željezničar - Zrinjski počinje danas - petak, od 11 sati (do 18 sati).. FK Željezničar

Piše: G. Š.

7.10.2022

Najvatreniji navijači kluba s Grbavice - "The Maniacs", s nestrpljenjem očekuju subotnji derbi 13. kola m:tel Premijer lige BiH u kojem se sastaju Željezničar i Zrinjski (17 sati).  



Željo je u formi

- Svi na Zrinjski - istakli su iz udruženja navijača FK Željezničar "The Maniacs", te dodali:

- U subotu nas očekuje utakmica koja mora da bude prekretnica za sve tribine našeg stadiona. Željo je u formi kakvu smo dugo vremena iščekivali i ovakvu situaciju i euforiju trebamo prenijeti na tribine. Utakmica sa Zrinjskim je derbi sam po sebi i prirodno je da će privući više ljudi nego inače, ali ovaj put cilj je mnogo veći: Puna Grbavica. Svi oni koji nisu bili protiv Sloge i koji nisu s nama proslavili rođendan kluba, ovo je idealna prilika da se iskupe. Svi oni čiji su šalovi plavi i bijeli treba da znaju gdje im je mjesto u subotu.

Nije ostalo još mnogo utakmica do pauze koja će biti jako duga, zato iskoristimo svaku domaću utakmicu u narednom periodu da napunimo Grbavicu i održimo Želju na vrhu tabele! U situacijama kada svi zakazuju, mi smo pokazivali odlučnost i karakter. Vrijeme je da pokažemo i sada kada stvari idu kako treba. Na južnu tribinu ući sat vremena prije početka utakmice. Svi sa šalovima... - poručili su najvatreniji navijači Željezničara.

Cijene ulaznica

Prodaja ulaznica za utakmicu Željezničar - Zrinjski počinje danas - petak, od 11 sati (do 18 sati). 

- Na dan utakmice prodaja počinje u 10 sati. Cijene ulaznica su sljedeće: Jug 5 KM, Sjever 8 KM, Istok 10 KM, Zapad A1 20 KM. Dječija ulaznica za istočnu tribinu je 2 KM, a ulaz za djecu do 12 godina na sjevernu tribinu bit će besplatan, saopćeno je iz FK Željezničar

Kapije stadiona Grbavica otvaraju se u subotu u 15.30 sati.

- Molimo navijače da zbog velikog interesovanja na stadion uđu što ranije kako bi se izbjegle eventualne gužve, te kako bi Plavima pružili podršku već od zagrijavanja... Saobraćaj u ulici Zvornička će biti obustavljen u subotu od 15 do 20 sati, te u dijelu ulice Topal Osman-paše, potvrđeno je iz kluba s Grbavice. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.