LIGA 1

Pari Sen Žermen bez trija fantastiko u Remsu: Mesi povrijeđen

Iako je Marsel sjajno počeo Ligu 1 pod vodstvom hrvatskog trenera Igora Tudora, čudo bi trebalo da se dogodi da Pari Sen Žermen ne osvoji titulu u Francuskoj

Nejmar i Mbape. PSG

Piše: G. Š.

8.10.2022

Pari Sen Žermen večeras (20 sati) gostuje Remsu, a Marsel našeg Seada Kolašinca (29) na Velodromu dočekuje “fenjeraša” Ajačija (17 sati).


Mesi van stroja

Iako je Marsel sjajno počeo Ligu 1 pod vodstvom hrvatskog trenera Igora Tudora, čudo bi trebalo da se dogodi da Pari Sen Žermen ne osvoji titulu u Francuskoj. Kristofer Galtije je preporodio PSG-a, posebno Nejmara koji konačno igra na svom renomeu.

Trio fantastiko MNM neće biti u punom kapacitetu danas. Nedostaje Lionel Mesi, koji propušta meč u Remsu zbog povrede lista. Nije teže prirode, pa se očekuje da će u utorak da bude u sastavu protiv Benfike...

Argentinac, Brazilac i Francuz su postigli 21 gol u ovom prvenstvu. Ostatak tima je postigao sedam golova. Kilijan Mbape je bio bolestan prethodnih dana, ali se očekuje da bude u sastavu zajedno sa Nejmarom. Mesija bi mogao da zamijeni mladi Ugo Ekitike koji s vremena na vrijeme dobija šansu u špicu. Alternativa je i iskusni Španac Pablo Sarabija. 

Rems je u donjem dijelu tabele, na 17. mjestu...

PSG je u seriji od pet pobjeda protiv današnjeg rivala, a po meču postiži više od tri pogotka. Odbrana je samo pet puta kapitulirala, koliko i Marsej.

Igrački kadrovi

Galtije i dalje ne može da računa na Renata Sančeza, Pembelea, Kimpembea i Mendesa, a domaćin na Japanca Ita koji je suspendovan zbog crvenog kartona, dok su povrijeđeni Duparši, Foket i Siruisa.

Marsej u prvom meču današnjeg programa dočekuje Ajačio koji je posljednjeplasirani, sa samo jednom pobjedom. Tim s Velodroma ima četiri trijumfa i remi na svom stadionu, a Tudora ne može da računa na Klausa, Genduzija, Kolašinca i Ruiza.

Kladionica Mozzart na pobjedu Remsa daje kvotu 8.50. Pogledajte sve ostale kvore na Mozzart Bet siteu i odigrajte online.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.