LIGA PRVAKA

Konte: Iskreno, tada me bilo malo strah, mislio sam da se svašta može dogoditi

Totenhem je na poluvremenu vodio 3:1, igrao s igračem više od 60 minuta, ali su gosti postigli gol u 87. minuti, a onda je Kejn (Kane) u 90+2 minuti promašio jedanaesterac

Antonio Konte. Twitter/Antonio Conte

G. Š.

13.10.2022

Menadžer Totenhema Antonio Konte (Conte), nakon domaće pobjede nad Ajntrahtom od 3:2 u Ligi prvaka, izjavio je da njegova ekipa mora naučiti da se ne opustiti.


Dobra utakmica

- Općenito smo odigrali jako dobru utakmicu, ali završnica mora biti pouka svima – meni, igračima i svima koji su mislili da je utakmica gotova. I za navijače. Utakmica je gotova kada sudac odsvira kraj. Svi smo mislili da je to to, dali su nam gol nakon kornera, a onda smo promašili penal, rekao je Konte.

https://sport.avaz.ba/tag/3206/antonio-conte

- Iskreno, tada me bilo malo strah, mislio sam da se svašta može dogoditi. Sada pričamo s ponosom jer smo pobijedili, ali zamislite da je bilo neriješeno – bila bi katastrofa - rekao je menadžer Totenhema.


Prvi cilj

Londonski klub je prvi na tabeli grupe sa sedam bodova, Sporting i Olimpik Marsej naše Seada Kolašinca (koji je i dalje van stroja zbog povrede), imaju po šest, a Ajntraht četiri.

- Imamo priliku pobijediti u sljedećem kolu (Sporting kod kuće) i osigurati prolaz, što bi bilo veliko dostignuće. To nam je bio prvi cilj ove sezone, zaključuje Konte.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.