FK SARAJEVO

"Horde zla" posjetile trening bordo tima: Šta su navijači zatražili od Asmira Suljića i Emira Hadžića

Poslije grobne tišine, fudbaleri Sarajeva su potvrdili da nema problema, te da ne znaju šta se desilo i da nisu bojkotovali sada već bivšeg trenera Feđu Dudića, kao što se to priča

Najvatreniji navijači FK Sarajeva - “Horde zla”. Avaz

Piše: G. Š.

21.10.2022

Najvatreniji navijači FK Sarajeva, “Horde zla”, jučer su posjetili trening bordo tima, nakon sramotnog poraza u šesnaestini finala Kupa BiH od Čelika. Po dolasku u Trening kamp u stranu su sklonjeni svi koji nisu igrači bordo tima, a od kapitena Asmira Suljića je zatraženo obrazloženje u za loše rezultate.


Čitanje članka

Poslije grobne tišine, fudbaleri Sarajeva su potvrdili da nema problema, te da ne znaju šta se desilo i da nisu bojkotovali sada već bivšeg trenera Feđu Dudića, kao što se to priča. Svim prvotimcima podijeljen isprintani članak u kojem je istaknuto da je srednjoškolac (Edin Durmiš) izbacio Sarajevo iz Kupa BiH. 

Od kapitena je zatraženo da članak pročita naglas, a kad je to uradio upitan je da nabroji klubove u kojima je igrao i da ujedno objasni da li se ikada desilo nešto ovako u tim klubovima.

Dobrodošlica Obući

Uslijedio je odgovor da nije, nakon čega je igračima Sarajeva poručeno da se ovakvo nešto nikada više ne smije ponoviti, te da je ovo zadnja posjeta treningu na ovakav način. 

S druge strane, “Horde zla” su novom treneru Emiru Obući poželjele dobrodošlicu i sreću, a sportskom direktoru Emiru Hadžiću je rečeno da se od njega očekuje da podnese ostavku, s obzirom na to da snosi jednaku odgovornost kao i trener.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.