NAKON TEŠKE NESREĆE

Barbarez, Džeko i Ibišević poslali poruke podrške Muharemu Huskoviću: Muki, brz oporavak!

Osim njih trojice, poruke podrške potencijalnom bh. reprezentativcu poslali su i, između ostalih, Alaba, Arnautović, Kalajdžić, Dragović...

Barbarez i Džeko: Poruka podrške bivšeg i sadašnjeg kapitena BiH. Screenshot

E. Ć.

26.10.2022

Potencijalni reprezentativac BiH i fudbaler bečke Austrije Muharem Husković (19) prije dvije sedmice doživio je tešku saobraćajnu nesreću kada je njegov automobil udario u kamion, a nakon toga se zapalio.

Husković je u toj nesreći teško povrijeđen. Zadobio je potres mozga, puknuće slezene, a ima i povredu desnog križnog ligamenta koljena i lakta. Njegov klub je na Tik toku objavio video na kojima mu brojni poznati fudbaleri žele brz oporavak, među kojima su i slavni kapiten reprezentacije BiH Sergej Barbarez, aktuelni vođa "Zmajeva" Edin Džeko, te legendarni Vedad Ibišević.


- Ćao Muki, samo da te pozdravim, poželim sve najbolje, brz oporavak i naravno, ti si jak, bit ćeš brzo na terenu i radovat ćemo se tvojim igrama. Tvoj Sergej Barbarez. Ćao - rekao je Barbarez.

Iz Milana se javio Džeko koji je poželio brz oporavak.

- Ćao Muhareme, samo da te pozdravim i da ti poželim što brži oporavak. Da nam se vratiš što prije na teren i budeš još bolji. Veliki zagrljaj za tebe i vidimo se uskoro na terenu - poručio je Džeko.

Poruku podrške poslao je i Vedad Ibišević.

- Muki kralju. Čuo sam za tvoju nesreću, jako mi je žao šta se desilo. Želim ti brz oporavak, sve najbolje. I, uspjet ćeš, ne daj se majstore - rekao je Ibišević.

Osim njih trojice, poruke podrške potencijalnom bh. reprezentativcu poslali su i, između ostalih, fudbaler Real Madrida David Alaba, član Bolonje Marko Arnautović, napadač Vulvsa Saša Kalajdžija, Aleksandar Dragović iz Crvene zvezde, te proslavljeni hrvatski stručnjak, a sada trener Votforda Slaven Bilić.

@fk_austria_wien #COMEBACKSTRONGER MUKI 💜 #FKAustriaWien #mukihuskovic #handyhinwohinFAK #danke @FK Austria Wien ♬ It is a long song with a strong mystery.(1041687) - syummacha
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.