NAKON FINALA U PARIZU

Salahu u ušima još odzvanjaju riječi Luke Modrića: "Prolazio je pored nas, umro sam od smijeha"

Prolazio je je iscrpljeni Salah. Modrić je bio ispred mene, pozdravio Salaha i rekao mu "dobro, dobro, probaj ponovno sljedeći put", rekao je Rodrigo

Salah: Prilika za osvetu Modriću. Twitter

Piše: E. Ć.

7.11.2022

U Nijonu je danas održan žrijeb parova osmine finala Lige prvaka. Voljom žrijeba već u osmini finala sastat će se prošlogodišnji finalisti Real Madrid i Liverpul. 

Bit će to prilika da se "Redsi" osvete kraljevskom klubu koji im je ispred nosa osvajao Ligu prvaka prošle godine, kao i prije četiri godine u Kardifu. Bit će to i zanimljiv duel Luke Modrića i Mohameda Salaha. Odmah nakon žrijeba ugledni ESPN se prijestio anegdote koju je ispričao Realov Rodrigo (Rodrygo).


Naime, nakon što je Real pobijedio Liverpul sa 1:0, Modrić je pozdravio Salaha, ali mu i dobacio nešto, zbog čega bi Liverpul i Egipćanin mogli biti dodatno motivirani da eliminišu "Kraljeve".

- Imam smiješnu anegdotu. Kada je finale završilo, mi smo se postrojili i Liverpulovi igrači su prolazili. Prošao je iscrpljeni Salah. Modrić je bio ispred mene, pozdravio Salaha i rekao mu "dobro, dobro, probaj ponovno sljedeći put". Umro sam od smijeha - ispričao je Rodrigo za "Cortes Podcast".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.