SKUP LEGENDI

Dernek u Ulcinju, Baždarević pao u "sevdah"

Nakon promocije knjige Ivana Gudelja, legende su se družile, evocirale su uspomene i dobro se zabavile

Baždarević: Nije odolio zvuku sevdaha. Avaz

E. Ć.

11.11.2022

Legende jugoslovenskog fudbala skupile su se u Ulcinju, gdje je danas bila promocija knjige legendarnog Ivana Gudelja. Za sve je "kriv" Pavle Pepđonović, nekadašnji košarkaš, direktor KK Ulcinj, koji je došao na ideju da promocija Gudeljove "Hajdučke priče" bude u Ulcinju.

- Često sam u Dalmaciji, družim se sa mojim nekadašnjim „hajdukovcima“. Tako sam razgovarajući sa Ivanom Gudeljom ljetos dogovorio da organizujemo promociju njegove knjige „Hajdučka priča“ u Ulcinju. Zakazali smo promociju za 11. novembar. 


Odlučio sam da pozovem još nekoliko starih „hajdukovaca“ s kojima sam imao komunikaciju da dođu u Ulcinj, da prisustvuju promociji i da se tokom vikenda družimo. A onda je počelo da se dešava čudo - rekao je ranije Pepđanović, prenosi Reprezentacija.me.

Nakon promocije knjige Ivana Gudelja, legende su se družile, evocirale su uspomene i dobro se zabavile.


Ivica Šurjak, Mehmed Baždarević, Miloš Šestić, Dževad Prekazi, Faruk Hadžibegić, Dragiša Binić, Stanisav Karasi, Husref Musemić, Predrag Pašić, Ivo Jerolimov, Miloš Bursać, Dušan Pešić, Rizah Mešković, Fuad Mulahasanović, Dževad Šećerbegović, Bajro Župić, Mirza Kapetanović, Milan Radović, Jovica Nikolić, Vančo Balevski, Dragi Kanatlarovski, Milan Petrović, Radmilo Mihajlović, Miodrag Stojiljković, Ante i Janko Miročević, Dragan Guzo Vujović, Žarko Vukčević, Slavko Vlahović, Brajan Nenezić, Mojaš Radonjić, Branislav Đukanović, Miodrag Kustudić iz Španije, Ljubomir Radanović iz Belgije, novinar Milojko Pantić, trener Ljupko Petrović, neka su imena koja su bila u Ulcinju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.