FUDBALER MILANA

Ibrahimović aktivan i na TikToku: Video s "novog posla" mu donio više od 24 miliona pregleda

Zlatana na popularnoj društvenoj mreži prati skoro tri miliona ljudi

Ibrahimović: "Ubija vrijeme" do povratka na teren. AP

E. Ć.

14.11.2022

Zlatan Ibrahimović sa velikim nestrpljenjem čeka povratak na zeleni teren. Iako ne može da igra, Ibrahimović je sa ekipom Milana, kako na domaćim tako i na gostujućim utakmicama.

Jasno da je Ibrahimović "čovjek od akcije", pa mu nedostaje igranje fudbala, gdje konkretno može pomoći svojim saigračima, no sigurno da su i njegovi savjeti korisni. Dok "ubija vrijeme" do povratka, Ibrahimović je aktivan na društvenim mrežama. 

Nedavno je napravio nalog i na TikToku na kojem je objavio video kako u ulozi trenera dijeli savjete svojim igračima, a našalio se s opisom "Novi posao?". Taj video je skupio više od 24 miliona pregleda.



@zlatanibrahimovic New Job? 🫣😎😉 @TikTok @tiktokcreators ♬ original sound - Zlatan Ibrahimovic

Prije dva dana je objavio video jednog svog izlaska iz terena na kojem ga kamera pomno prati, a Ibrahimović je, primjetivši je, uputio "oštar pogled". 

- Gledaj u mene - napisao je Ibrahimović kojeg na TikToku prati skoro tri miliona ljudi, dok on prati samo šest profila - Milanov, profil Serije A, H&M Move, Iron Corporation, a prati i Ridžija Alesandra (Riggio Alessandro) i popularnog TikTokera Kabija Lejma (Khaby Lame).

@zlatanibrahimovic Look at me! #tiktokcalcio #tiktoksoccer ♬ original sound - Zlatan Ibrahimovic

Inače, Ibrahimović je van terena od maja mjeseca. Posljednji meč odigrao je 22. maja protiv Sasuola (3:0), kada je na terenu proveo 18 minuta. Posljednji pogodak postigao je 9. januara u trijumfu protiv Venecije (3:0).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.