ZALUDILI LJEPŠI SPOL

Ovo su fudbaleri zbog kojih žene gledaju Mundijal

Posebno su im zanimljive neženje

Vlahović i Nejmar zaludjeli žene. Instagram

Z. K.

22.11.2022

Iako je gledanje fudbala uglavnom rezervirano za muškarce, mnoge žene su ljubitelji ovog sporta, posebno kada su u pitanju velika takmičenja, kao što je Svjetko prvenstvo. Pripadnice ljepšeg spola gledaju ovaj sport i zbog jako atraktivnih fudbalera. Posebno su im zanimljive neženje, a prema mišljenjima mnogih ovi fudbaleri su najatraktivniji.

Dušan Vlahović (22)

Vlahović važi za jednog od najpoželjnijih neženja prvenstva. Instagram

Zgodni Srbijanac, igrač Juventusa, važi za jednog od najpoželjnijih neženja prvenstva. Miljenik je žena, s obzirom da izgleda veoma atraktivno i da je postigao veliki uspjeh iako je jako mlad.

Manuel Nojer (Neuer, 36)



Nojer: Golman fudbalske reprezentacije Njemačke. Instagram

Na ovoj listi se našao i golman fudbalske reprezentacije Njemačke. On igra za Bajern, a vijest da se nedavno razveo je obradovala mnoge pripadnice ljepšeg spola.

Nejmar (Neymar, 30)

Nejmar: Više puta je u svojoj karijeri proglašen za najboljeg. Instagram

Velika fudbalska zvijezda iz Brazila, a i miljenik tabloida. Napadač Pari Sen Žermena. Više puta je u svojoj karijeri proglašen za najboljeg, a veliku naklonost uživa i od strane drugih brazilskih fudbalskih velikana poput Pelea i Ronaldinja.

Bendžamin Pavar (Benjamin)

Pavar: On je i dalje slobodan. Instagram

Također fudbaler Bajerna, reprezentativac Francuske, veoma je privlačan ženama. On je i dalje slobodan i veoma popularan na društvenim mrežama, gdje dobija brojne komplimente.

Leon Gorecka (Goretzka)

Gorecka: Veoma privlačan. Instagram

Još jedan reprezentativac Njemačke našao se na ovoj listi. On sa svojim pratiocima na Instagramu često dijeli fotografije na kojima je veoma privlačan, zbog čega je na meti pozitivnih komentara i pohvala.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.