SPUŠTA LOPTU NA ZEMLJU

Dalić odgovorio selektoru Kanade na njegov vulgaran komentar

Vidio sam to, svatko od nas ima svoj način komunikacije, on se tako izrazio, koliko je to lijepo ne znam, rekao je selektor Hrvatske

Zlatko Dalić. Drago Sopta/HNS

Piše: G. Š.

24.11.2022

Selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić nije nakon remija s Marokom (0:0) jutros je izašao pred novinarima.


Nedostajalo nam je više dubinskih lopti

- Nisam prezadovoljan i presretan s bodom koji smo osvojili, nije ni ekipa, malo smo razočarani jer želimo više, rekao je Dalić i dodao:

- Dobro je što kao ekipa nismo sretni kad igramo neriješeno. No, kad pogledamo cijelu situaciju igrali smo protiv suparnika koji je bio dobar, organiziran, a opasan je iz tranzicije. Defenzivni dio smo odradili kvalitetno, ali napadački ne, da smo dali gol bilo bi bolje. Nedostajalo nam je više dubinskih lopti i ulazaka u prazan prostor. Moramo bolje – rekao je Dalić.

Na konstataciju da je selektor Kanade najavio je da će je..ti Hrvatsku, Dalić je dodao:

- Vidio sam to, svatko od nas ima svoj način komunikacije, on se tako izrazio, koliko je to lijepo ne znam. Neću se na to osvrtati, mi moramo na terenu pokazati da smo bolja ekipa.


Sigurno ćemo o tome porazgovarati

Potom je uslijedilo logično pitanje: Hoćete li skrenuti pažnu igračima da zbog toga ne proradi želja za osvetom i to ode u krivom smjeru?

- Moramo i sigurno ćemo o tome porazgovarati. To nas može samo motivirati. Ne smijemo prihvaćati nikakve negativnosti, vrijedimo kad igramo i ključno je da budemo usredotočeni na svoj nogomet - zaključio je Dalić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.