FUDBALSKA GROZNICA

U Beogradu zbog Mundijala 2022. skraćeni časovi u Ekonomskoj školi

Časovi su skraćeni danas na po pola sata drugoj smjeni. No, u ponedjeljak - 28. novembra, kada Srbija igra protiv Kameruna, časovi će biti skraćeni u obje smjene

Nedić: Da bismo mogli mi da gledamo utakmicu na miru, skratit ćemo nastavu u četvrtak poslije podne. Printskrin / Telegraf: Google maps, Foto-montaža: Pixabay, MN Press/Marko Metlaš, Tanjug/AP, FIFA, Nikola Tomić

G. Š.

24.11.2022

Časovi u Ekonomskoj školi u Beogradu danas su skraćeni zbog, kako su to nazvale naše istočne komšije, historijska utakmica reprezentacije Srbije na Mundijalu 2022. Časovi su skraćeni danas na po pola sata drugoj smjeni. No, u ponedjeljak - 28. novembra, kada Srbija igra protiv Kameruna, časovi će biti skraćeni u obje smjene.

Na ovaj historijski poduhvat koji će sigurno obradovati učenike odlučio se direktor Ekonomske škole u Beogradu Dejan Nedić, koji je inače poznati sudijski analitičar.

- Zbog velike historijske utkamice naše reprezentacije na Mundijalu sa Brazilom, koja se igra u 20 sati, a da bismo mogli mi da gledamo utakmicu na miru, skratit ćemo nastavu u četvrtak poslije podne - navodi se u obaveštenju direktora Dejana Nedaića, prenosi "Telegraf".

Časovi danas počinju u 14 sati i trajat će po pola sata, a sedmi čas završit će se u 18.20.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.