SELEKTOR SRBIJE

Stojković nakon poraza od Brazila: Ono gdje smo inače najjači, tu nismo bili dobri

Postoje neke stvari koje mi imamo, sa kojima se suočavamo, a to su povrede ključnih igrača, istakao je Piksi

E. Ć.

24.11.2022

Stojković: Fizički smo bili katastrofalni u drugom poluvremenu. AP

Fudbalska reprezentacija Srbije nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru započela je porazom od Brazila rezultatom 2:0. Iako su "Orlovi" najavljivali iznenađenje, Brazilci su pokazali zbog čega su jedan od najvećih favorita za osvajanje Mundijala.

Oba pogotka postignuta su u drugom poluvremenu, a bila su djelo Ričarlisona (Richarlison). Utakmicu je komentarisao selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

Mislim da je ključno što smo drugog poluvrijeme u fizičkom smislu bili, da ne kažem - katastrofalni. To je za mene bilo iznenađenje. Ono gdje smo inače najjači, a to je pas igra, tu nismo bili dobri. Postoje neke stvari koje mi imamo, sa kojima se suočavamo, a to su povrede ključnih igrača. U nevrijeme. Imamo tri rekovalescenta Vlahović, Mitrović i Kostić - rekao je Stojković za "Arena Sport".

Istakao je da mu je žao što nije imao kompletan tim, jer smatra da je Srbija mogla odigrati dobro protiv Brazila da su svi fudbaleri bili zdravi. Večeras na raspolaganju nije imao Filipa Kostića, ali je naveo da se nada da će se on oporaviti za Kamerun.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.