NAPUŠTA PSG

Sprema se transfer bomba: Mediji pišu da je Mesi blizu dogovora s novim klubom

Spominjao se povratak u Barcelonu, Parižani su uvjeravali da će Argentinac ostati u PSG-u, a sada je britanski "Times Sport" objavio vijest kako je Mesi navodno dogovorio sve s novim klubom

Mesi: Ugovor s PSG-om mu ističe na ljeto. Twitter

E. Ć.

27.11.2022

Lionel Mesi (Messi) je jučer predvodio reprezentaciju Argentine do pobjede nad Meksikom (2:0) u drugom kolu grupne faze Svjetskog prvenstva, čime su "Gaučosi" zadržali šanse da izbore plasman u narednu rundu.

Dok je u Mesijevom fokusu samo nastup na Mundijalu u Kataru, njegovom posljednjem Svjetskom prvenstvu u karijeri, mediji špekulišu oko njegovog narednog kluba. Naime, Mesiju na ljeto ističe ugovor sa PSG-om. 

Spominjao se povratak u Barcelonu, Parižani su uvjeravali da će Argentinac ostati u PSG-u, a sada je britanski "Times Sport" objavio vijest kako je Mesi navodno dogovorio sve s novim klubom.

Kako javlja Times, Mesi je blizu dogovora sa Interom Majamijem, klubom koji je u vlasništvu Dejvida Bekama (David Beckham). Proslavljeni engleski fudbaler spreman je učiniti Mesija najplaćenijim igračem u historiji MLS lige.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.