POTVRDIO PORTPAROL

Plenković sutra prisustvuje utakmici u Kataru: Povest će i sina

Predsjednik hrvatske vlade Andrej Plenković podržat će hrvatsku nogometnu reprezentaciju u osmini finala, izjavio je Milić

Plenković: Povest će i ministre. Pixsell/Patrik Macek

A. O.

4.12.2022

Hrvatski premijer Andrej Plenković prisustvovat će sutrašnjoj utakmici osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru.

Sutra se održava utakmica između Japana i Hrvatske. 

- Predsjednik hrvatske vlade Andrej Plenković podržat će hrvatsku nogometnu reprezentaciju u osmini finala. S njim će biti i sin Mario - rekao je glasnogovornik vlade Marko Milić.

Premijer će boraviti u Kataru i na Svjetskom prvenstvu na službeni poziv katarskog premijera Halida bin Kalife bin Abdulaziza Al Tanija (Khalida bin Khalife bin Abdulaziza Al Thanija), a uz njega će biti i potpredsjednik vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i ministar ekonomije i održivog razvoja Davor Filipović.

- Još jedan prolazak grupne faze na Svjetskom prvenstvu hrvatske nogometne reprezentacije velik je uspjeh za hrvatski sport u cijelosti. Vjerujemo da će Vatreni nastaviti s vrhunskim rezultatima, na ponos i oduševljenje cijele Hrvatske dodao je glasnogovornik vlade.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.