POŽELJELA MU SREĆU

Zanimljiva scena u tunelu: Djevojčica dotakla Mesijevu ruku, njegova reakcija oduševila javnost

Nije ostao imun kada je vidio koliko je djevojčici značilo to što se okrenuo prema njoj, pa se nasmiješio

Djevojčica će susret s Mesijem pamtiti doživotno. Facebook

E. Ć.

4.12.2022

Fudbaleri Argentine pobijedili su sinoć selekciju Australije (2:1) u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru, te tako izborili plasman u četvrtfinale gdje ih čeka Nizozemska.

Ponovo je jedan od najboljih u redovima "Gaučosa" bio kapiten Lionel Mesi (Messi), koji je pronašao rješenje za bunker "Sokerosa" i koji je doveo Argentinu u vodstvo. Mesi je jučer obilježio veliki jubilej jer mu je to bila 1.000 utakmica u karijeri. 

Na društvenim mrežama su se pojavile fotografije iz tunela uoči utakmice koje su ubrzo postale viralne. Naime, Mesi je bio na čelu kolone argentinskih fudbalera prije izlaska na teren. I dok su igrači čekali znak sudije da krenu, jedna djevojčica je na simpatičan način poželjela sreću Mesiju.

Dotakla ga je po ruci nakon čega se on okrenuo, a ona je sva sretna podigla palčeve i poželjela sreću Mesiju koji je gledao u nju. I reakcija Mesija je oduševila javnost, jer nije ostao imun kada je vidio koliko je djevojčici značilo to što se okrenuo prema njoj, pa se nasmiješio.

Sigurno da će djevojčici ova uspomena ostati u sjećanju zauvijek.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.