FUDBALER ENGLESKE

Sterling je hitno napustio Katar, sada je poznato i zbog čega

Navodno je došlo do provale u njegov dom u Londonu u trenutku kada je kući bila Sterlingova porodica

Sterling: Vratio se kući. Twitter

E. Ć.

4.12.2022

Rahim Sterling (Raheem) danas je iznenada napustio Katar i vratio se u Englesku, zbog čega je propustio meč osmine finala Mundijala protiv Senegala (3:0).

"Gordi Albion" je slavio i bez zvijezde Čelzija, a ranije je Fudbalski savez Engleske naveo kako je Sterling otputovao nazad kući zbog porodičnih problema. 





Navodno je došlo do provale u Sterlingov dom. O tome je izvijestila novinarka Abka Fic-Henli (Fitz-Henley), koja je navela da su naoružani pljačkaši upali u Sterlingovu kuću u Londonu i to u trenutku kada je njegova porodica bila tu. Odnijeli su nakit i razne vrijedne stvari.

U kući je nestalo gotovo sve što vrijedi i čega su se mogli dočepati. Čini se da je pljačka dobro isplanirana - rekao je izvor blizak istrazi, a prenosi novinarka Fic-Henli na Twitteru.

Brojni korisnici Twittera pišu poruke podrške Sterlingu, a među njima je i fudbalska legenda Geri Lineker (Gary). Za sada nije poznato kada će se Sterling vratiti u Katar i hoće li to biti do utakmice s Francuzima u četvrtfinalu (10. decembar). 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.