LEGENDARNI TYSON PUCA OD PONOSA Hvali se na društvenim mrežama, a objavio je i zanimljiv video!

Milan ima sedam godina, već nekoliko godina trenira tenis

(A. Vr.)

Legendarni američki bokser Mike Tyson pohvalio se na društvenim mrežama kako će njegova kćerka Milan jednog dana biti najbolja teniserka na svijetu, a pokazao je i kako Milan radi na fokuserima.

Milan ima sedam godina, već nekoliko godina trenira tenis i jako joj dobro ide. Tyson joj je osigurao odlične uslove za rad, a također je otkrio kako je nekoliko teniskih stručnjaka reklo kako bi Milan mogla biti najbolja u ovom sportu.

Tysonova kćer već je osvojila nekoliko dječjih turnira, a trenirala je i s legendom američkog tenisa Andyjem Roddickom. Idol joj je Serena Williams, a njen otac već je objavio nekoliko snimki sa treninga. Tyson voli zaigrati tenis u paru sa svojom kćerkicom, a pri tome pokazuje jake teniske udarce.

Nije tenis jedino što Milan vježba sa svojim tatom. Mike sa svojom kćerkicom vježba i boks, pa je tako rad na fokuserima dio fizičke pripreme za teniske izazove. A ako Mila ne uspije kao teniserka, za što postoji mala vjerovatnost, može se slobodno prebaciti u bokserske vode. Jer, i u ovom sportu pokazuje potencijal. Geni su ipak geni.

NA VRH

Podijeli članak na