NOGOMET

LEGENDARNI TYSON PUCA OD PONOSA Hvali se na društvenim mrežama, a objavio je i zanimljiv video!

Milan ima sedam godina, već nekoliko godina trenira tenis

Autor:(A. Vr.)

16.2.2016

Legendarni američki bokser Mike Tyson pohvalio se na društvenim mrežama kako će njegova kćerka Milan jednog dana biti najbolja teniserka na svijetu, a pokazao je i kako Milan radi na fokuserima.

Milan ima sedam godina, već nekoliko godina trenira tenis i jako joj dobro ide. Tyson joj je osigurao odlične uslove za rad, a također je otkrio kako je nekoliko teniskih stručnjaka reklo kako bi Milan mogla biti najbolja u ovom sportu.

Tysonova kćer već je osvojila nekoliko dječjih turnira, a trenirala je i s legendom američkog tenisa Andyjem Roddickom. Idol joj je Serena Williams, a njen otac već je objavio nekoliko snimki sa treninga. Tyson voli zaigrati tenis u paru sa svojom kćerkicom, a pri tome pokazuje jake teniske udarce.

Nije tenis jedino što Milan vježba sa svojim tatom. Mike sa svojom kćerkicom vježba i boks, pa je tako rad na fokuserima dio fizičke pripreme za teniske izazove. A ako Mila ne uspije kao teniserka, za što postoji mala vjerovatnost, može se slobodno prebaciti u bokserske vode. Jer, i u ovom sportu pokazuje potencijal. Geni su ipak geni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.