NOGOMET

Ibrahimović impresionirao američke ljekare: On je nadčovjek, ljudski fenomen, obavit ćemo dodatna istraživanja

Avaz.ba

7.5.2017

Napadač Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama gdje se oporavlja nakon povrede križnih ligamenata koljena.

Operacija je dobro prošla, a njegov agent Mino Raiola je potvrdio da će se Šveđanin bh. korijena vratiti na teren.

Švedski list Expressen je objavio da su ljekari koji su operisali Zlatana toliko impresonirani da žele provesti dodatna medicinska istraživanja. Dr. Gu i Dr. Musahl su doslovno šokirani, te nazivaju 36-godišnjeg fudbalera ljudskim fenomenom.

- Njegova koljena su toliko snažna, ljekari nisu vidjeli ništa slično. On ima koljena koje je gotovo nemoguće imati nakon 20-godišnje karijere. Savršena su, nema oštećenja. Zlatanovo koljeno je toliko snažno da ljekari žele da se vrati u SAD nakon kraja karijere kako bi proveli s istraživanje. Oni rade na najboljem institutu za koljena i ligamente te žele ustanoviti zašto su Zlatanova koljena bolja od svih drugih koja su vidjeli - izjavio je Raiola.

- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/290934/ibrahimovic-impresionirao-americke-ljekare-on-je-nadcovjek-ljudski-fenomen-obavit-cemo-dodatna-istrazivanja?url=clanak/290934/ibrahimovic-impresionirao-americke-ljekare-on-je-nadcovjek-ljudski-fenomen-obavit-cemo-dodatna-istrazivanja#sthash.Dv9RZgRB.dpuf

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.