NOGOMET

Razvodi se Vejn Runi: Supruga mu ovo jednostavno ne može oprostiti

Avaz.ba

3.9.2017

Glavna tema ovog vikenda u britanskim medijima je nova ljubavna afera nogometaša Vejna Runija.

Dok mu je trudna supruga Kolin (Coleen) s troje djece bila na odmoru u Španjolskoj bivši kapiten engleske nogometne reprezentacije zabavljao se u noćnom izlasku s Laurom Simpson.

Njih dvoje viđeni su u klubu Alderle Cheshire, a posjetioci kluba tvrde da su Runi i Laura bili jako prisni te da su se grlili i ljubili, te da je Runi udijelio Lauri komplimente na račun njenih grudi.

Nogometaš je tu večer vraćao Lauru kući i zaustavila ga je policija i zbog vožnje u pijanom stanju su ga priveli, a pušten je nakon što je platio kauciju.

Kada je saznala da joj je suprug priveden i da je u tom trenutku u automobilu bio s nepoznatom ljepoticom, Coleen je s djecom doletjela u London.

Po povratku kući odmah je nazvala Lauru i tražila da joj objasni što se dogodilo te večeri. Nakon razgovora sa samohranom majkom Laurom, Coleen je na razgovor privela supruga.

Navodno je urlala na njega i pitala ga: Kako si mi to mogao učiniti dok sam trudna. Zar si zbilja toliko glup?

Kako bi izbjegla paparazze koji su okružili dom Rooneyjevih Coleen je s djecom otišla k svojoj majci i navodno ozbiljno razmišlja da se ovaj put razvede od nogometaša s kojim je u braku devet godina.

Naime, ovo nije prvi put da je suprug vara, jer Wayne ima bogatu preljubničku prošlost. U zadnjih desetak godina Coleen mu je oprostila nekoliko prevara, ali ovaj put je kap prelila čašu i ako zatraži razvod par će se boriti za bogatstvo od 70 miliona funti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.