NOGOMET

Nataša otkrila šta je radila s Kristijanom Ronaldom u hotelskoj sobi

( Agencije)

Avaz.ba

27.10.2017

Jedan portugalski časopis na svojoj je naslovnici "raspalio" sliku Kristiana Ronalda (Cristiano) s potpisom kako je prevario svoju djevojku Đorđinu (Georgina Rodriguez). Portugalski čarobnjak navodno je prevario lijepu Đorđinu s 21-godišnjom Natašom Sofijom (Natacha Sofia), inače portugalskom "selebriti zvijezdom" koja je svoju popularnost stekla u jednom tamošnjem reality šou.

Nogometaš Real Madrida i spomenuta su navodno neko vrijeme proveli izmjenjivajući poruke, da bi se i sastali, a Nataša tvrdi kako je sa slavim Portugalcem provela vruću noć u jednom hotelu. Kako kaže "vrući seks s najboljim na svijetu". Također valja napomenuti kako joj je Ronaldo nakon odnosa dao 300 eura za taksi kako bi mogla otići kući.


( Instagram)

Nataša je također iznijela i svoju stranu priče i otkrila sočne detalje u razgovorima i dopisivanju s velikom zvijezdom svjetskog nogometa.


( Instagram)

- Izdao ju je! Nismo toliko često razgovarali o njoj, ali jednom je to i sam rekao. Rekao je da je jedan od glavnih razloga zašto je s njom taj što ima jako dobar odnos s njegovim sinom. Osim toga poručio mi je kako je on jako zaposlen čovjek i kako nema vremena za ljubav.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.