NOGOMET

Zanosna Sara upecala zvijezdu Reala

Avaz.ba

1.11.2017

Jedan od najboljih fudbalera Real Madrida, Isko potvrdio je vezu sa zanosnom španskom glumicom Sarom Salamo. Par se prvo dugo dopisivao preko društvenih mreža, a nedavno je primjećen u jednom teatru na pozorišnoj predstavi u centru Madrida.

Španska agencija „Informalia“ objavila je njihovu fotografiju što je samo potvrda da se nalaze u vezi. Španski veznjak već odavno prati postove atraktivne glumice preko Instagrama, a često je njene slike i "lajkao". Sara je 25-godišnja glumica rođena na Tenerifima.

Španski reprezentativac je ove godine već bio u romansi sa modelom Karmen Munjoz, ali ona nije dugo potrajala. Takođe, ovaj 25-godišnjak ima sina Franciska Alarkon Calderona kojeg je dobio iz predhodne veze sa Viktorijom Alarkon.


Podsjetimo, Isko je u avgustu potpisao novi ugovor sa kraljevskim klubom, a njegova klauzula iznosi nevjerovatnih 634 miliona funti, što znači da ćemo sjajnog fudbalera još dugo gledati na "Santijago Bernabeu".

Isko prema madridskom dnevniku AS, u Realu mjesečno zarađuuje 105.000 funti. Prije Madriđana branio je boje Valensije i Malage iz koje je 2013. godine prešao u aktuelnog prvaka Evrope.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.