NOGOMET

Raskalašena supruga poznatog nogometaša provocira grudima

Avaz.ba

28.11.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Supruga popularnog fudbalera Maura Ikardija (Icardi), raskalašna Vanda Nara, (Wanda) objavila je fotografiju iz tinejdžerskog perioda i napravila pravi "bum2 na društvenim mrežama.

Naime, kako možete i vidjeti na fotografiji, tada 19-godišnja Vanda Nara nije se libila poakazati čime sve raspolaže te je u prvi plan isturila velike grudi.

Ali, ni to joj nije bilo dovoljno, već je svojim pokvarenim pogledom sa naslovne strane muškog magazina mamila jači spol.

A ono po čemu je ona najpoznatija u svijetu nogometa jeste skandal u kome je ona bila tačka razdora dva velika prijatelja. 

Ikardi je u autobiografiji otkrio kako je sadašnju suprugu Vandu preoteo svom nekadašnjem saigraču i velikom prijatelju Maksiju Lopezu (Maxi).

- Dan prije nego što sam krenuo na turneju sa klubom, stigla mi je poruka od Vande, bio sam iznenađen jer se obično čujem sa Maksijem, a ne sa njom. Pitala me je da li bih joj mogao kupiti neke stvari u Americi, jer ih tada nije bilo u Italiji. Sve to me je natjeralo da se zamislim, je li Vanda željela stvari ili je to bio izgovor da stupi u kontakt sa mnom - detaljno je opisao Ikardi.

Ikardijev povratak u Italiju Vanda je jedva dočekala, a ispostavit će se kasnije i on sam.

- Kada sam se vratio u Milano, jedna od prvih stvari koje sam uradio bila je da se nađem sa Vandom. Kako je trebalo da joj dam stvari koje sam pazario u Americi, imao sam savršen izgovor. Dugo smo se dopisivali, a onda smo počeli malo slobodnije da govorimo o nama. Jednom mi je napisala da ona i Maksi idu na krstarenje, i upitala me želim li poći sa njima. Naravno da sam želio. Dok sam bio sam na drugom spratu jahte, ležao i slušao muziku, Vanda se pojavila niotkuda i sjela iza mene bez ikakvog srama. U tom trenutku njena veza sa Maksijem se završavala - pokušao je da opravda sebe Ikardi.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.