NOGOMET

Mekgregor pretukao člana mafije pa pobjegao iz zemlje!

( AFP)

Avaz.ba

29.11.2017

Irska MMA zvijezda Konor Mekgregor (Conor McGregor) našao se u velikom problemu poslije najnovijeg incidenta u kome je učestvovao.

Naime, on se poslije jedne večeri pijanstva zakačio sa gostom jednog paba, a ispostavilo se kasnije da je u pitanju opasan kriminalac iz Dablina.

Megregor je, prema navodima irskih medija, nasrnuo na nekog običnog momka, kome je u pomoć uskočio jedan 50-godišnjak. Tog čovjeka planetarna zvijezda udarila je dvaput u lice, a potom se sve nekako smirilo. 


( Instagram)

Da se na ovome neće okončati, bilo je jasno iz saopćenja dablinske policije, koja nije potvrdila da je Megregor bio jedan od učesnika u tuči, ali je otkrila nešto drugo o incidentu:

- Jedna jako poznata irska ličnost je u pabu u južnom dijelu Dablina napala bliskog saradnika narko kartela "Kinehan". Udarani čovjek je u 50-im godinama, a blisko je povezan sa osuđenim dilerom Grejemom "Vigom" Vilanom (Graham "Wig" Willan) - navodi se u saopćenju policije.

Iako su irski mediji odmah počeli da izvještavaju kako je "jako poznata ličnost" upravo bio Konor Mekgregor, u policijskom izvještaju je stajala samo engleska riječ za poznate ličnosti - selebriti.

A onda je sam Mekgregor na društvenim mrežama postavio kratak videosnimak na kome je maskiran, sa kapuljačom preko lica, vide mu se samo oči i ispod stoji komentar - "selebriti".


( Instagram)

Kako prenose mediji, kriminalci traže 900.000 funti od Mekgregora da zaborave ovo poniženje. Ili će biti izboden.

Kad je to čuo, MMA borac je pobjegao iz zemlje odmah.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.