NOGOMET

Zvijezda Mančester Junajteda prevarila djevojku, a mnogi se pitaju: Pa, da li si normalan?

Avaz.ba

31.12.2017

Džesi (Jesse) Lingard, 25-godišnja zvijezda Mančester Junajteda, prevario je djevojku s kojom je u vezi godinu dana samo nekoliko dana prije nego je s njom proslavio rođendan.

Džesi je navodno spavao s obožavateljicom Crvenih vragova, Leonie Borek (32), nakon poraza u gradskom derbiju od Sitija, da bi samo nekoliko dana nakon toga proslavio rođendan s američkom manekenkom Dženom Frams (Jenom Frumes), s kojom je u vezi godinu dana.

Vezni igrač, koji je zamijenjen u derbiju 10. decembra, nakon utakmice pozvao je Leonie u svoju vilu. Ona tvrdi da je očekivala da je se mazi i pazi, no umjesto toga, zatekla je Lingarda, saigrača mu Rašforda te još jednog prijatelja kako jedu pizzu, kartaju i gledaju tekmu na velikom ekranu.

Prava akcija je, tvrdi ona, počela kad su ostali sami. Seksali su se navodno tri puta, a ujutro joj je Džesi poklonio i potpisao stare kopačke.

Džena, koju je Lingard upoznao prije godinu dana u Americi i trenutno živi u Kaliforniji, stigla je samo kako bi s njim proslavila rođendan 15. decembra.

Kaže kako se nadala da će se i dalje viđati, samo da bi u medijima pročitala da je pozvao svoju djevojku na proslavu rođendana. "Ko vara tako predivnu djevojku? Očito nema srama ni poštovanja", zaključila je Leonie.

This @fashionnova outfit🧡🔥

A post shared by Jena (@jenafrumes) on

I need a Miami trip ASAP! Who’s down?

A post shared by Jena (@jenafrumes) on

Under the mistletoe in 5?🎄 @fashionnova 👚

A post shared by Jena (@jenafrumes) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.