NOGOMET

Pojavio se snimak kako bejzbol igrač tuče svoju djevojku

Avaz Sport

19.3.2018

Veliki skandal uzdrmao je Ameriku. Bejzbol igrač Danri Vaskez (Danry Vasquez) uhvaćen je na snimku kako tuče svoju djevojku. Sigurnosne kamere sve su to snimile, a video se pojavio u javnosti tek prije nekoliko dana iako se incident dogodio prošle godine.

U klubu za koji nastupa u Lankasteru u Pensilvaniji, odmah su reagirali. Kako kažu, nisu imali izbora i morali su da ga otpuste. No, optužbe na njegov račun su odbačene i, umjesto zatvora, Vaskez je platio novčanu kaznu i morat će da ide na terapiju kod psihijatra.

Djevojka Fabiana Perez otvorila je dušu za medije. Nekoliko mjeseci nakon spomenutog incidenta prekinula je s njim, a još se oporavlja od te veze.

- Bili smo u vezi šest godina i zaručili se. Poslije sam pogledala taj video u pomislila: "Kako se nešto takvo moglo meni dogoditi? trebala sam ranije nešto poduzeti - ispričala je Fabiana.

Pojasnila je i zašto nije odmah reagirala:

- Ljudi nemaju pojma u kakvom sam strahu živjela. Bilo je užasno, zaista sam se bojala. A polovice stvari s ovog videa se uopće ni ne sjećam. Nije podnijela tužbu protiv njega, iako se danas kaje. - Neka mu Bog oprosti. I ja sam mu tada oprostila, ali da sam znala stvari koje sad znam, da sam razmišljala kao sada, donijela bih drugačiju odluku – kazala je Fabiana.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.